משלוחי מזון ופרודוקטים להכנה עד המטבח שלך

woman-getting-food-bag-delivered

על מה נדבר במאמר זה?

משלוחי מזון הם העתיד של הבישול. עם כל הזמן שאנו חוסכים במטבח, נוכל להשקיע יותר זמן בדברים אחרים שמשמחים אותנו.

ישנם הרבה שירותי משלוחי מזון שצצו בשנים האחרונות.

כולם עושים עבודה מצוינת אבל יש שירות אחד שבולט – DoorDash. זה בטוח וקל לשימוש,

והם מספקים מזון לדלת שלך תוך 30 דקות או פחות.

תעשיית משלוחי המזון עברה מהפך גדול בשנים האחרונות. הכנסת שירותים מקוונים, כמו UberEats ו- Deliveroo,

הקלה על אנשים להזמין אוכל ממסעדות שלא מספקות בעצמן משלוחים.

סטארט-אפים למשלוחי מזון צצים בכל העולם. לפני כמה שנים, הם היו מוגבלים בעיקר לארצות הברית.

כעת, הם מתרחבים למדינות ואזורים אחרים כמו אירופה ואסיה.

עסקי משלוחי המזון פורחים עם סך של 43 מיליארד דולר בהכנסות בשנת 2017.

התעשייה צפויה לצמוח בעוד 10 מיליארד דולר עד 2020.

לדוגמה, Deliveroo ייצרה הכנסות של 1.5 מיליארד דולר ב-2017 – עלייה של 40% מ-2016

משלוחי מזון ופרודוקטים עד המטבח

חלק זה עוסק בתהליך אספקת מוצרים למטבח. לדוגמה, כאשר מסעדה מזמינה תוצרת טרייה מהשוק,

יש לשלוח אותן למטבח שלה. זה נעשה כדי שניתן יהיה להכין ולבשל אותם.

משלוחים אלו נעשים לרוב על ידי צד שלישי וספקים אלו מגיעים בצורות רבות.

חלקם הם סיטונאים גדולים המספקים כמויות מזון בכמויות גדולות

בעוד שאחרים הם ספקים קטנים המתמחים בסוג אחד של מוצר כמו פירות ים או ירקות.

משלוחים עם רכב פרטי יכולים להתבצע גם ישירות על ידי המסעדה עצמה אם יש להם מטבח באתר

והם רוצים להכין את האוכל שלהם למשלוח במקום לעבור דרך ספק צד שלישי.

משלוחי המוצרים להכנה למטבח נעשים לרוב על ידי צוות המסעדה.

המשלוח הנפוץ ביותר הוא הובלת האוכל מהדלפק למטבח.

הצוות יחזיק בדרך כלל מגש או שניים ביד אחת וישתמש ביד השנייה כדי לפתוח דלתות ולדחוף המונים.

חלק זה דן במה שקורה כאשר מישהו מעביר אוכל מהדלפק למטבח,

כמו גם כמה בעיות פוטנציאליות שעלולות להתעורר במהלך תהליך זה.

במטבח המודרני, שפים צריכים להיות על הרגליים.

הם צריכים להיות מסוגלים להכין מנות בהתראה של רגע והם צריכים להחזיק את המצרכים הדרושים בהישג יד.

הדרך היחידה שזה אפשרי היא באמצעות משלוחי מוצרים להכנה או PPR בקיצור.

מדובר במשלוחים של תוצרת טרייה, מוצרי חלב, בשר ושאר מרכיבים המועברים ישירות מהשוק או מהספק למטבח.

עם זאת, PPRs הם יותר מסתם שירות משלוחים – הם גם מספקים רמת נוחות הן לשפים והן לצרכנים.

שפים מקבלים את כל מה שהם צריכים במקום אחד מבלי לצאת לציד מרכיבים,

בעוד שהצרכנים מקבלים תוצרת טרייה במשלוח היישר מהחוות באותו יום.

אילו פרודוקטים וחומרי גלם מזמינים בעלי מסעדות למטבח שלהם?

ענף המסעדנות הוא ענף תחרותי והבעלים צריכים לוודא שהם מעודכנים בטרנדים האחרונים.

בעלי מסעדות יכולים להזמין אספקת מזון, ציוד מטבח, או אפילו רהיטים חדשים להקמתם.

ציוד למטבח הוא החלק החשוב ביותר בניהול מסעדה.

בעלי מסעדות צריכים לוודא שיש להם את כל מה שצריך כדי לנהל את המטבח שלהם.

זה כולל הכל, החל מכלי בישול ומכשירי חשמל ועד מוצרי ניקוי ומיכלי אחסון מזון.

מאמר זה יסקור כמה מציוד המטבח הפופולרי שבעלי מסעדות מזמינים בדרך כלל למטבחים שלהם.

חלק מבעלי המסעדות מזמינים ציוד למטבח כגון מכשירי חשמל חדשים, סירים ומחבתות וכלים.

אחרים עשויים להזמין מוצרי מזון כגון בשר, מוצרי חלב, ירקות ותבלינים.

המרכיבים הם כל מה שמסעדה משתמשת במטבח שלה כדי לבשל את המנות.

חשוב לבעלי המסעדה לדעת מה הם רוצים להזמין למטבח שלהם.

סוגי המרכיבים שהם צריכים להזמין תלויים בסוג המטבח שהם מבשלים ובתקציב שלהם.

חלק זה עוסק במרכיבים שבעלי מסעדות מזמינים למטבח שלהם.

אחד המרכיבים הנפוצים ביותר שבעלי מסעדות מזמינים למטבח שלהם הוא מלח.

מלח יכול לשמש כתיבול וגם לשימור מזון. כמה מרכיבים נוספים שבעלי מסעדות מזמינים למטבח שלהם הם סוכר, קמח ושמן.

בעל מסעדה צריך לדעת על המרכיבים הקיימים בשוק. הם צריכים לדעת על המחירים והאיכות של כל מרכיב.

הסיבה לכך היא שהם צריכים לנהל את התקציב שלהם ולוודא שהם מקבלים את האיכות הטובה ביותר עבור הכסף שלהם.

המרכיבים הנפוצים ביותר במטבח הם:

  • ירקות
  • פירות
  • חלבי
  • בשר
  • דגים
  • תבלינים
  • לחמים

איזה חברות בישראל מספקות משלוחים של מזון למטבחים?

בישראל יש המון חברות המספקות משלוחי מזון למטבחים. אחד הפופולריים שבהם הוא קיטשן מרקט.

הם מציעים מגוון רחב של אוכל, ויש להם כל מיני ארוחות לארוחות בוקר, צהריים וערב. הם גם מספקים לחם טרי כל יום.

קיטשן מרקט היא חברה המציעה משלוחים למטבחים בישראל.

הם מציעים מגוון רחב של אוכל ויש להם כל מיני ארוחות לארוחות בוקר, צהריים וערב.

ישראל היא מדינה עם אוכלוסייה של כ-8.5 מיליון איש.

יש בה מגוון מגוון של תרבויות אוכל ומטבחים המשקפים את האוכלוסיות השונות שהתיישבו בארץ לאורך השנים.

המדינה ידועה גם בתרבות הקפה שלה, עם בתי קפה ובתי קפה רבים שנפתחים בכל רחבי הארץ.

התרבות הישראלית הושפעה משכנותיה, כמו גם ממדינות אחרות בעולם

מה שאומר שיש שפע של מסעדות לבחירה, המגישות אוכל מכל העולם. אלו כמה מהמסעדות הטובות בישראל:

דרנה היא מסעדה עטורת פרסים הממוקמת בתל אביב, ישראל.

היא מתמחה במטבח ים תיכוני ומגישה מנות כמו פלאפל ושקשוקה – שהן מנות פופולריות בחלק גדול מצפון אפריקה.

סטארט-אפים ישראליים למשלוחי מזון הופכים פופולריים יותר ויותר.

הם מספקים מגוון אפשרויות מזון ללקוחות ומשלוחים למטבח שלהם.

הסטארט-אפים הישראליים הפופולריים ביותר למשלוחי מזון כוללים את Meza, Delivery, וליש.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
אולי יעניין אתכם